Újdonságok

Kazamata információk

A Normál és Extrém mód közötti különbség:
Az Extrém nehézségi szinten a szörnyek élete és támadóértéke magasabb, ezért a végig viteléhez is nagyobb odafigyelés és erősebb felszerelések szükségesek. Éppen ezért ezen a nehézségi szinten egy Kazamata több ideig is tart, viszont az időkorlát változatlan. Ennek köszönhetően a normál jutalom mellé jár egy Hős Pont is minden résztvevőnek.

Bagoly-király kazamata

A kazamata erőssége:
4/10

A Bagoly-király kazamatája az első kazamata, amivel találkozhattok a Land of Heroes szerverén.
Erről olvashattok egy rövid leírást.

Belépési korlátok: Szint korlát nincs, viszont szükséges hozzá egy Bagoly-király meghívója. (140-es szint után nem ad pontokat!)
Belépés helye: Sylnor-nál Kazamata Előtéren (elérhető Teleport gyűrűből Kazamaták opciónál)

A kazamata menete:
Belépés után meg kell védenetek az Átutazó Kereskedőt, akit automatikusan támadnak a szörnyek addig, amíg el nem ér a pálya végére.
A Kereskedőnek saját élete van és a játékosok helyett a Baglyoknak ő a célpontja. Szóval ajánlott elé menni és leütni előre a a szörnyeket, figyelve a respawnjukra, hogy a Kereskedő ne halljon meg, illetve mountról/hátasról leütni a Kereskedőt támadó szörnyeket.
Amint az Átutazó Kereskedő elért a pálya végére kis idő múlva megjelenik a Bagolykirály, akinek megölése után a megjelent Slynor-nál vagy Teleport gyűrűvel tudtok kimenni.

A kazamata jutalma:
Miután teljesítettétek a kazamatát minden bent lévő karakter kilépésnél kap egy Bagoly érmét és ha nehezített fokozottan történt mindez, akkor mellé egy Hős Pontot is.

Mire való egy Bagoly érme?
A Bagoly érmét Sylnor segédjénél lehet beváltani (Kazamata Előtéren található) és Bagoly felszerelést lehet belőle venni.

Mire való Hős Pont?
A Hős Pontot a Birodalmi kezdőpályákon (MAP1) lévő Darunia-nál tudjátok beváltani különféle dolgokra.

Milyen elleni erő szükséges?
Állatok elleni erő

Elveszett Piramis

A kazamata erőssége:
6/10

Az Elveszett Piramis a második kazamata, amivel találkozhattok a Land of Heroes szerverén.
Erről olvashattok egy rövid leírást.

Belépési korlátok:  Szintkorlát nincs, szükséges hozzá egy Anubis gyűrűje, amit egy kis és egy nagy Anubis töredékből tudsz craftolni a kovácsnál. 
Belépés helye: Kellam-nál, a Kazamata Előtéren (Teleport gyűrűből Kazamaták opciónál)

A kazamata menete:  A kazamata több teremből áll és mindegyikben más feladatot kell végrehajtanotok. Az első teremben egy bizonyos mennyiségű szörnyet kell megölni, ahhoz hogy tovább jussatok. A következőben 4 db 125-ös szintű metint kell leütni. A következő teremben addig kell ölni a szörnyeket ameddig nem esik Hősi szimbólum, amit a terem végén lévő NPC-re kell húzni a továbbhaladáshoz. Innentől minden teremben egy boss-t kell leütni, majd az utolsóban Anubis-t is és, ha az időkorláton belül végeztek vele sikeresen teljesítettétek a kazamatát.

A kazamata jutalma: Miután teljesítettétek a kazamatát minden bent lévő karakter kilépésnél kap egy Anubis érmét és, ha nehezített fokozottan történt mindez, akkor mellé egy Hős Pontot is. Az Anubis érmét Girartnál lehet beváltani.

Milyen elleni erő szükséges?
Homok elleni erő

Lelketlen Kazamata

A kazamata erőssége:
7/10

A Lelketlen Kazamata a harmadik kazamata, amivel találkozhattok a Land of Heroes szerverén.
Erről olvashattok egy rövid leírást.

Belépési korlátok: Szintkorlát nincs, szükséges hozzá egy Méreg eszencia, amit 3 Növényi Nedvből készíthetsz a kovácsnál.
Belépés helye: Elyon-nál, a Kazamata Előtéren (Teleport gyűrűből Kazamaták opciónál.)

A kazamata menete: A kazamata több teremből áll és mindegyikben más feladatot kell végrehajtanotok. Az első teremben egy bizonyos mennyiségű szörnyet kell megölni ahhoz, hogy továbbjussatok. A következőben 6 db 255-ös szintű metint kell leütni. Az utolsó teremben addig kell szörnyeket ölni, amíg megidéződik a két boss. FONTOS: A két bosst egyszerre (15/10 másodpercen belül) kell megölni ahhoz, hogy sikeresen teljesítsétek a kazamatát.

A kazamata jutalma: Miután teljesítettétek a kazamatát, minden bent lévő karakter kilépésnél kap egy Terra érmét és, ha nehezített fokozottan történt mindez, akkor mellé egy Hős Pontot is. A Terra érmét Elyon segédjénél lehet beváltani.

Milyen elleni erő szükséges?
Növények elleni erő

Ganesha Kazamatája

A kazamata erőssége:
8/10

Ganesha Kazamatája a negyedik kazamata, amivel találkozhattok a Land of Heroes szerverén.
Erről olvashattok egy rövid leírást.

Belépési korlátok: Szintkorlát nincs, szükséges hozzá egy Ganesha érméje.
Belépés helye: Ganesha őrénél, a Kazamata Előtéren (Teleport gyűrűből kazamaták opciónál)

A kazamata menete: A kazamata egy nagy teremből áll, 5 kisebb lezárt szárnnyal. A zárt ajtókat egyesével, kulcsokkal tudjátok kinyitni, amik az összes szörny leölése után elérhetők. Az első 4 ajtó mögött egy-egy követ kell leütni, amiből egy szobor darab esik. Ezt a terem közepén található szoborra kell húzni, hogy azt felépítsétek. Ha a szobor teljes, az előzőleg kinyitott ajtók mögött lespawnol 4 Elefánt vezető, amiket meg kell ölni, hogy megszerezzétek az utolsó kulcsot. Ha kinyitjátok az ajtót, abent lévő Elefánt vezető leölése után Ganeshát kell legyőznötök.  

A kazamata jutalma: Miután teljesítettétek a kazamatát, minden bent lévő karakter kilépésnél kap egy Ganesha érmét. A Ganesha érmét Tathlan segédjénél lehet beváltani.

Milyen elleni erő szükséges?
Elefántok elleni erő