Szabályok

A szabályok ismeretének hiánya, vagy azok pontatlan ismerete nem mentesít a felelősség alól.

Közösségi Útmutató és Irányelvek

Ezen útmutató célja:

Egy olyan környezet megteremtése a jelen közösséghez csatlakozók számára, mely szórakoztató, egyedi és biztonságos, arra ösztönözve mindenkit, hogy becsületesen, tisztességet és tiszteletet elősegítő módon viselkedjen.

Ezen Közösségi Útmutató segít megérteni, mit jelent a Land of Heroes közösség részének lenni. Kérjük, ne feledd, hogy a Land of Heroes platformjaink kizárólag e jelen Közösségi Útmutató és a Felhasználási feltételek betartása mellett használhatóak.

A következő dolgokra figyelj a Land of Heroes platformok használatakor:

 • Játssz tisztességesen és tiszteld a közösséget.
 • Kérjük, ne élj vissza platformjainkkal. Ez egy sok ember alkotta közösség – itt mindenki számára biztosítani kell a jogot, hogy a kommunikációs csatornákat félelem, sértés, zaklatás nélkül használhassa. Légy udvarias és tisztelettudó – bízunk felhasználóink felelősségtudatában és elvárjuk, hogy a közösség minden tagja tiszteletben tartsa ezt a bizalmat.

Elvárt viselkedés:

 1. Légy tisztelettudó másokkal. Ne vezesd le csalódottságod másokon, történjen ez megjegyzéseidben vagy az oldalon közzétett hozzászólásodban. Amik nem toleráltak: a felelőtlen magatartás, a becsmérlő vagy rágalmazó megjegyzések, fenyegetés, zaklatás, illegális tevékenységek, a személyiségi jogok megsértése, propaganda, a fajgyűlölet, eltérő kultúrát támadó magatartás, trágár vagy obszcén, politikai, szexuális tartalom, vagy bármilyen más, nem megfelelő viselkedés. Szintén tilos más felhasználók személyes adatainak közzététele.
 2. Ne feledd, minden játékosnak ugyanannyi joga van játszani, mint neked. Viselkedj udvariasan és ne akadályozz másokat a játékbeli funkciók/felület használata közben.
 3. A közösség hivatalos nyelve a magyar.
 4. Segíts más felhasználóknak, ha segítséget kérnek. Oszd meg tudásod!
 5. Tartsd tiszteletben mások személyiségi jogait!
 6. Ha csoportban játszol, te is aktívan vegyél részt és járulj hozzá a csapatmunkához!
 7. Minden játékos játszhatja a Land of Heroes játékot több azonosítóval is.
 8. Ha valaki olyat mond neked, ami kellemetlen számodra, próbáld figyelmen kívül hagyni, és ne kezdj el vitatkozni. Ez sokkal hatékonyabb, mint a vitatkozás.
 9. Az adminisztrátor és játékcsapat csapat azért van itt, hogy támogatást nyújtson számodra a játék során. Kérjük, mindig válaszolj nekik: segíts, hogy segíthessenek. Ne feledd, mindig jelentheted a helytelen viselkedést a csapatnak.
 10. Tartsd észben az aranyszabályt: mindig úgy viselkedj másokkal, ahogy szeretnéd, hogy mások viselkedjenek veled.

Tiltott magatartás:

 1. Ne keresd annak módját, hogyan szegheted meg a Közösségi Útmutató és a Felhasználási feltételek rendelkezéseit. Ha azt észleled, hogy valaki ilyet tesz, jelentsd!
 2. Ne írj reklám jellegű üzeneteket. Ne ajánlj kereskedelmi tevékenységeket, beleértve a hozzájuk kapcsolódó hivatkozásokat is.
 3. Ne tégy közzé pornográf vagy szexuális tartalmú dolgokat, a Land of Heroes közösség nem megfelelő hely az ilyen tartalmak számára.
 4. Ne szegd meg a törvényt. Győződj meg róla, hogy betartasz minden alkalmazandó szabályt és törvényt. Ne terjessz olyan információt, amiről tudod vagy gondolod, hogy hamis, félrevezető, vagy ami büntethető vagy illegális lehet.
 5. Ne próbálj megszemélyesíteni más személyeket, beleértve, de nem kizárólag a Land of Heroes Csoport alkalmazottait, fejlesztőit,   csapatát, megbízottjait, vagy üzemeltetőit.
 6. Ne zsarnokoskodj. Mások gyakori zaklatása vagy sértegetése a játékból való kitiltásodat eredményezheti.
 7. Védd magad azáltal, hogy biztonságban tartod személyes adataidat.
 8. Soha ne tedd közzé a személyes adataid az Interneten!

Miért?

 • Feltörhetik és ellophatják a Metin2 azonosítód.
 • Örökre eltűnhetnek Metin2 karaktereid.
 • Örökre elveszítheted a tárgyaidat.
 • Ideiglenesen vagy véglegesen tiltásra kerülhetsz a Metin2 játékban.
 • Mások ki tudják deríteni a személyes adataidat, pl. hogy hol élsz.

Hogyan legyél biztonságban?

 • Senkinek se add meg azonosítód adatait, még a Játék Csapatnak sem!
 • Senkinek se add meg személyes jelszavad, még a Játék Csapatnak sem!
 • Senkinek se adj meg valós életbeli információkat!
 • Senkinek se add meg személyes email címed!
 • Senkinek se add meg személyes telefonszámod!
 • Válassz minden platformon különböző jelszót és felhasználónevet, melyek tartalmazzanak egyaránt kis és nagybetűket, valamint számokat!

Egyéb rendelkezések:

 1. A Land of Heroes csapata fenntartja a jogot, hogy kivizsgálja és megtegye a szükséges lépéseket bárki ellen, aki megszegi ezen Közösségi Útmutató előírásait, beleértve büntetésként a hozzáférés ideiglenes vagy végleges letiltását a Land of Heroes platformjain.
 2. Ezen Közösségi Útmutató időről időre frissítésre kerülhet, kérjük, ellenőrizd rendszeresen.

A Land of Heroes csapata nem vállal felelősséget a játékosok hibái miatt bekövetkező károkért.

Szerver szabályzat

 1. A Közösségi Útmutató és Irányelvek összes szabályzati pontja érvényes a játékban is egyaránt.

 2. A játékot az üzemeltető folyamatosan továbbfejleszti, frissíti és kiigazítja. A felhasználó ennek megfelelően csak a mindenkori online játék aktuális változatában vehet részt.

 3. A felhasználó az általa használt szoftver- és hardvereszközök aktualitásáért és alkalmasságáért önmaga felel.

 4. A regisztrációkor és a karakternév és céhnév, boltnév megadásakor a választott játékosnév/céhnév/boltnév nem sértheti harmadik személyek jogait, és nem ütközhet a közerkölcsbe. Ezen túl tilos e-mail- vagy webcímek regisztrálása, termékek, szerverek, oldalak reklámozása játékosnévként. A felhasználó felelősséget vállal a részéről a Oldera-nek megadott adatok hitelességéért és teljességéért.

 5. A felhasználói fiók a Land of Heroes kifejezett hozzájárulása nélkül nem ruházható át.

 6. A felhasználó semmilyen körülmények között nem jogosult másik felhasználó bejelentkezési adatait használni.

 7. A felhasználó részére az online játékba való manipulatív beavatkozás minden formája tilos. A felhasználó különösen nem jogosult olyan intézkedéseket tenni, mechanizmusokat vagy szoftvert használni, melyek zavarhatják a játék működését és a játék menetét. A felhasználó részére tiltott olyan tevékenységek folytatása, melyek a műszaki kapacitás nem gyanítható vagy túlzott terhelését vonhatja maga után. A felhasználó számára tilos a játékvezetés által generált tartalmak blokkolása, felülírása vagy módosítása vagy bárminemű a játékba történő zavaró beavatkozás. Ha valaki ilyet tapasztal, azt köteles jelenteni a csapattagok felé.

 8. Tilos a felhasználó számára az online játék programokkal a rendelkezésre bocsátott kliens-szoftveren kívül. Mindez vonatkozik elsősorban az ún. botokra. Ugyanígy tilos olyan szkriptek és részben vagy egészben automatizált programok használata, melyek a felhasználónak a többi játékossal szemben előnyt biztosítanak. Ha valaki ilyet tapasztal, azt köteles jelenteni a csapattagok felé.

 9. A felhasználó semmilyen körülmények között:

  1. nem készíthet vagy használhat ún. cheat-, mod- és/vagy hack-programokat, valamint minden más, harmadik személyek által készített szoftvereket, melyek megváltoztatják az online játék játékélményét,

  2. nem használhat olyan szoftvereket, melyek lehetővé teszik az ún. adatbányászást (“data-mining”) vagy más módon az online játékkal kapcsolatos információkat gyűjtik össze,

  3. nem használhatja az online játékon kívül az online játékokban használt virtuális tárgyakat, azokat nem vásárolhatja vagy adhatja el vagy cserélheti el “valódi” pénzért.

  4. nem használhat olyan segédeszközt, melyek lehetővé teszik a karakter beavatkozás nélküli fejlődését. a Felhasználó köteles minden cselekedetét az alternatíváknak elfogadott módon kezelni.

 10. A weboldalon, fórumon, Discordon és a játékban talált hibákat, bugokat a felhasználó köteles jelenteni. A felhasználó nem használhat ki egy játékhibát sem, előnyszerzés céljából. Ha valaki ilyet tapasztal, azt köteles jelenteni a csapattagok felé.

 11. A Land of Heroes nem felel azok károkért, melyek egy, a felhasználótól eredő kötelezettségszegésből származnak.

 12. A játékba való bejelentkezéssel beleegyezel a következő feltételekbe:

  Nem fogok/fogom:

 13. részt venni más játékosok átverésében.

 14. eladni a felhasználói fiókomat vagy annak tartalmát valós pénzért.

 15. megváltoztatni valamit a játékban egy “külső” programot használva.

 16. a játékban talált hibát kihasználni.

 17. ellenkezni más viselkedési szabályokkal amikbe beleegyeztem.

 18. megsérteni más játékosok a játékhoz és a játék élvezéséhez való jogát. Tehát nem fogok fenyegetni, bosszantani vagy nem kívánt figyelmet vonni egy másik játékosra.

 19. szexuálisan szókimondó, kihasználó, becsületet sértő, obszcén, gyűlölködő, fajilag vagy etnikailag offenzív kifejezéseket/nyelvet használni.

 20. megpróbálni beavatkozni, hack-kelni vagy illetéktelenül lekérni adatot/adatforgalmat a játékról vagy szerverről.

 21. Játékos vagy Bolt illetve céh nevek amik sértőek, trágárak (obszcének), másokban félelmet keltők, rasszisták, droggal, alkohollal, cigarettával, szerencsejátékkal kapcsolatosak, radikálisan jobb oldaliak, és/vagy durvák illetve megtévesztőek (PL: Admin, GM, és bármilyen más név, ami Team tagra utalna) tiltottak. 

 22. Az Internet olyan hely ahol a trágár veszekedések könnyen előfordulnak. Éppen ezért a Játék Csapat feladata eldönteni hogy a kommunikáció mikor lépi át azt a határt ahol az már nem megfelelőnek / túl durvának minősül.

 23. Légy barátságos más játékosokkal és ne sértegesd őket. Más játékosok fenyegetése és megzsarolása szigorúan tilos. Egyes sértések nem feltétlenül vehetők sértésnek, mivel a vélemények szubjektív alapon különbözhetnek ezekről. A Land of Heroes Csapata fenntartja a jogot arra hogy tárgyilagosan eldöntse, egy sértés mikor számít tényleg sértésnek.

 24. Követelni vagy kényszeríteni más játékosokat hogy olyat tegyenek amik szándékukkal ellentmondanak, szabályellenes és felhasználói fiók tiltást vonhat maga után.

 25. Mások játékhoz és a játék élvezéséhez való jogának megsértése tilos és eme részleg büntetését vonhatja maga után.

 26. Más személyek megszemélyesítésének megkísérlése tiltott. Ez vonatkozik de nem korlátozott a következőkre: alkalmazottai, képviselői, fejlesztői , adminisztrátorai vagy üzemeltetői a Land of Heroes-nak.

 27. Szélsőpolitikai, rasszista, pornográf vagy más illegális kijelentések tiltottak a játékban. (Rasszista, illegális, megkülönböztető vagy más helytelen nevek azonnali tiltáshoz vezethetnek.)

 28. Ne nevesd ki a kezdőket és ne verd át őket a tudatlanságukat kihasználva. Mindenki volt kezdő! Segítsetek nekik.

 29. A hivatalos nyelv a szerveren a magyar. Ez vonatkozik de nem korlátozott a következőkre: Játék Szerver, Fórum, Discord hivatalos chat-szobák.

 30. Speciális emlékeztető hogy ez vonatkozik a következőkre is: Játékbeli privát üzenetek, játékbeli klán oldalak, játékbeli klán jelentkezések és játékbeli hívó üzenetek.

 31. Ne spammelj. Ez azt jelenti hogy ne küldd ismételten ugyanazt az üzenetet a Hívó Chat-ben és a Normál Chat-en rövid időközönként ( fél percen belül többször). Linkek vagy tippek kiírása amiknek semmi közük a Metin2-höz szintén tilosak. Szintén tilos más játékosokat csalási módokról kérdezni.

 32. Ha ismétlően beírsz értelmetlen karaktersorokat a hívó/normál chatben, VAGY értelmetlen karaktersorokat írsz olyan hosszan hogy azok a képernyő széléig vagy azon túlmennek, azt a hívó/normál chat spammelésének lehet venni, és szabálysértésnek minősül.

 33. Marketing, reklámozás vagy más hasonló felhívás/leszólítás a Játékon, annak Weboldalán vagy Fórumán szigorúan tilos. ENNEK ÉRTELMÉBEN TILOS Privát szervereket még NÉV szinten is említeni!

 34. A Land of Heroes játéknak, fórumának, weboldalának, Discord platformjainak felhasználása olyan mozgalmakra/eseményekre amik eltérnek egy játék közösségében megengedettől, tiltottak.

 35. Más játékos, csapattag,  képviselő, vagy bármi más a játékhoz/szolgáltatáshoz kapcsolódó személy felkeresésének és bántalmazásának a szándéka és ennek kijelentése, szigorúan tilos.

 36. Tagok nem csaphatnak be, bosszanthatnak, fenyegethetnek, okozhatnak kellemetlenséget vagy nem kívánt figyelmet más játékosoknak.

 37. Hibák, kiskapuk, biztonsági hibák, vagy bármi más következetlenség azonnal jelentendő a GM Csapatnak. Ezek igazságtalan előnyszerzés céljából való kihasználása szigorúan tilos és kitiltást vonhat maga után.

 38. A Kliens manipulálása bármilyen módon tilos.

 39. Bármi olyan szoftver ami emberi irányítás nélkül és/vagy a kijelzett tartalomtól függetlenül működik, tiltott. Másképp elmondva, minden kattintás ami a klienstől a szerverhez érkezik egy élő személytől kell hogy származzon, és nem egy automatizált rendszertől.

  Ha észreveszed, vagy feltételezed valakiről, hogy valamilyen csaló programot, hacket használ azt KÖTELES vagy haladéktalanul jelenteni a GM/SGM/GA felé, attól függően, hogy épp melyik érhető el a játékban.

 40. Minden játékos titokban kell tartsa a felhasználói fiók adatait. A Land of Heroes Csapat sosem fog kérni tőled adatokat a felhasználói fiókodról vagy az ahhoz tartozó jelszóról.Valós vagy “Ál” GM-nek, SGM-nek vagy GA-nak a jelszavadat megadni SZIGORÚAN TILOS, bármilyen “ürüggyel” is kéri azt tőled, bármivel is fenyeget!

 41. A felhasználói fiók tulajdonosa felelős az az által végrehajtott cselekedetekért. Ez azt jelenti hogy hogyha bárki bejelentkezik a felhasználói fiókodba, például családtag vagy ismerős, te leszel felelős a tetteiért. Tartsd az e-mailed, Account-ID-det és jelszavadat biztosan. Ez vonatkozik a következőkre is: Anya, Apa, Húg, Nővér, Öccs, Bátty, Nagymama, Nagypapa, barát, szomszéd…stb.

 42. Csak olyan panaszok kerülnek kezelésre ami a felhasználói fiók regisztrált állandó e-mail címéről érkeznek. A Csapat nem fog visszaállítani/kicserélni elvesztett tárgyakat/fiókokat. (NE kérd a Csapatot kicsalt, elvesztett, hack-kelt tárgyak visszaadására. Ezen szabály megszegéséért tiltás eszközölhető.)

 43. Megkérni más felhasználókat a felhasználói fiókjuk jelszavának megosztására szigorúan tilos. Ez a birtokodban lévő összes felhasználói fiók tiltásához vezethet. Ha ezzel lefülelnek, biztosan megkapod a büntetést.

 44. A játékbeli felhasználói fiókok( és a hozzájuk tartozó minden KARAKTER) vagy azok tartalmának (Tárgyak) vagy ezzel kapcsolatos egyenleg( Vagyis YANG) eladása valós pénzösszegért ( pl: Forint, Euró, Dollár, Font stb.) vagy egyéb játékbeli pénznemért szigorúan tilos! Tilos továbbá a Karaktereket ( az felhasználói fiókkal együtt értelemszerűen) eladni valós pénzösszegért vagy játékbeli pénznemért – ide tartozik  a YANG is! Tehát karaktereket eladni / átadni SZIGORÚAN TILOS a Játék szabályzat és a Felhasználási Feltételek értelmében.Bármely játékos aki ilyesmit csinál, tiltásra kerül. Természetesen a tárgyakat (droppolt, vásárolt itemek fegyverek, felszerelések, italok …stb.) el lehet adni a játékon belül a kereskedés vagy a piac (csomó) használatával.

 45. A GM-ek nem adhatnak tárgyakat és pénzt a játékosoknak. Nem fognak semmit megőrizni neked és nem segítenek a karakter szintezésében sem és szörnyeket sem idéznek meg. Nem kereskedhetsz GM-ekkel és nem hívhatod meg őket klánba. Szintén nem kérheted meg őket hogy segítsenek ilyesmiben. Kivétel lehet egy előre megrendezett Esemény.

 46. A Land of Heroes útmutatásait és döntéseit tiszteletben kell tartani.

 47. Ha egy GM/SGM/GA a játékban ráír helyi chaten vagy súgásban (PM) bármilyen játékosra, az KÖTELES neki válaszolni. A GM nem társalogni szeretne unalmában, hanem valamit ellenőriz vagy ki akar valamit deríteni. Minden játékos KÖTELES ebben segíteni úgy, hogy válaszol a feltett kérdésekre.

 48. Ne térj ki egy GM döntése elől azzal hogy másik GM-hez mész, ez a játékból való kizáráshoz vezethet. – Ha nem vagy elégedett a GM döntésével, lépj kapcsolatba a SGM-rel vagy a GA-ral. A szabályok megszegéséért vagy támadásáért a szerverről való kirúgás járhat, ismételt esetekben a felhasználói fiók végleges tiltása eszközölhető.

 49. A csapat ellen irányuló panaszok tiszták kell hogy legyenek, átkozódás és személyes sértésektől mentesek. Rágalmazó/személyes sértések/átkozódások kommunikáció a csapattal szemben nem tolerált, és a sértő kommentek eltávolítását, a sértő tiltását vonják maguk után.

Vedd figyelembe hogy a szolgáltatásokon való viselkedésed okozhatja a ideiglenes vagy végleges tiltásodat a teljes közösségről és szolgáltatásairól. Ezek a szabályok bármikor változhatnak, és két hét az észrevételi/tudomásul vételi idő.

Fórum szabályzat

 1. A közösségi Útmutató és Irányelvek szabályzatának összes pontja érvényes a fórumon is egyaránt.

 2. Bármilyen olyan információ, amit a fórum tulajdonosai pontatlannak, etikátlannak vagy sértőnek találnak, figyelmeztetés nélkül törlésre kerülhet.

 3. Kizárólag te vagy a felelős elküldött üzeneteid tartalmáért.

 4. Az adminisztrátorcsapat tagjai fenntartják a jogot arra, hogy figyelmeztessenek, cenzúrázzanak és kitiltsák azokat a Felhasználókat, akik nem követik a szabályokat.

 5. Súlyos esetben, a TEAM egyénileg bírál el,- a szabálytalankodó Fórumfelhasználót a játékból is kitilthatják.

 6. A szabályok a hozzászólásokra és személyes üzenetekre (PM) is vonatkoznak.

 7. A fórum nyelve a magyar. Más nyelvet a fórumon sehol nem szabad használni. A nem magyar üzenetekét kitiltás járhat

 8. A fórum oldalaira TILOS feltenni pénzkereseti lehetőségeket, leírásokat.

 9. Tilos a reklámozás, pornográf, szélsőpolitikai, morálisan veszélyes, törvényellenes, törvény szerint fenyegetésnek minősülő tartalmat és linkeket hozzászólásban vagy bármilyen más formában feltenni. Továbbá kulcsokat, hack-eket, feltört vagy más illegális tartalmat, illegális letöltő oldalakat (“warez”) feltenni.

 10. Tilos személyes üzenetet illetve beszélgetést hozzászólásban feltenni annak résztvevő(inek) beleegyezése nélkül. Ez az összes kapcsolódó platformra vonatkozik.

 11. Tilos a fórumtémák offolása, azaz olyan hozzászólásokat írni, amik nem az adott témához tartoznak

 12. Tilos a moderátorok nem hivatalos segítése, azaz úgy írni, hozzászólni mintha moderátor lennél. Illetve az általuk használt íráskép használata is tilos.

 13. Tilos beleszerkeszteni egy moderátor által adott figyelmeztetésbe, illetve abba a hozzászólásba, amit már moderált.

 14. Tilos a témákat “Bump”-olni, azaz csak azért hozzászólni, hogy a téma az első oldalra kerüljön egy friss hozzászólással.

 15. Tilos duplapostolni, azaz kétszer egymás után hozzászólni (amit még mondani szeretnél, szerkeszd bele az előző hozzászólásodba).

 16. Tilos spamelni.

 17. Tilos a smile spam, azaz nem szabad hangulat jelek tömegét használni a hozzászólásban.

 18. Nem engedélyezett rendszeresen nagybetűket (a normál betűméretnél nagyobbat) használni a hozzászólásokban/aláírásokban.

 19. Tilos a hozzászólás vadászat. Azaz csak azért hozzászólni feleslegesen, hogy a “fórumrangot” növeljük. Ha hozzászólsz, annak legyen tartalma is!

 20. Tilos a sértegetés, trágárkodás, közönséges beszéd a fórumon, és tilos ilyen tartalom belinkelése is.

 21. Tilos más fórumozók idegesítése, provokálása, veszekedés szítása.

 22. Tilos a fórumon haszonszerzés céljából reklámozni, ilyen oldalt belinkelni.

 23. Nem szabad kitiltott felhasználók nevében hozzászólást írni, csatáját feltenni, ha nem vettél részt benne.

 24. Tilos a Fórum/Játék/Fejlesztő csapattagok megszemélyesítése. Beleértendő a felhasználónév, avatar, aláírás, stb.

 25. Tilos másokat alaptalanul jelenteni, ha egyértelmű, hogy nem történt szabálytalanság.

 26. Tilos bármilyen témát/kérelmet felhozni kitiltott Felhasználóval kapcsolatban a fórumon.

 27. Amennyiben az adott topicban van kötelező sablon, kötelezően muszáj használni. Ennek hiánya miatt szankció alkalmazható!

 28. Minden egyes fórumhasználónak követnie kell a szabályokat.

 29. Ha úgy érzed, jogtalanul figyelmeztettek, először lépj kapcsolatba egy csapattaggal, aki figyelmeztetett.

 30. Ha még mindig nem vagy elégedett, beszélj a Fórum Adminisztrátorral. A Fórum Adminisztrátor szava már végleges az ilyen esetekben.

 31. Ugyanez vonatkozik arra, ha bezárják a témádat. Továbbá ne nyiss meg olyan témát, ami már egyszer meg lett nyitva. Ennek szűrésére használd a Keresés funkciót.

 32. Többszöri figyelmeztetés a fórumról való kitiltáshoz vezethet. Minden ilyen esetet egyénileg vizsgálunk át. Újraregisztrálás más felhasználóként egy időleges tiltás alatt végleges kitiltáshoz vezethet. Súlyos esetekben figyelmeztetés nélküli kitiltás alkalmazható.

 33. A Fórum csapat tagjait elérheted Személyes üzenet (PM) formájában. Az összes szabály vonatkozik ezekre az üzenetekre is.

 34. Fórum Adminisztrátorok és Fő-moderátorok (vészhelyzetben) kitilthatnak felhasználót, megváltoztathatják a Fórum rangot és a felhasználónevet.

 35. Büntetések a szabályzat megszegéséért:

 36. Néhány szabályzati pont megszegése azonnali végleges kitiltást vonhat maga után. Ezek a következők: kitiltott felhasználó újra regisztrálja magát más név használatával a Admin engedélye nélkül, illetve az engedély nélküli multi regisztrációk, nem magyar nyelvű üzenet, pornográf, szélsőpolitikai, morálisan veszélyes, személyes üzenetet illetve beszélgetést hozzászólásban feltenni annak résztvevő(inek) beleegyezése nélkül, csapattag megszemélyesítése, más játék/szerver reklámozása és linkelése esetén is végleges kitiltás járhat.

 37. A többi szabályzati pont megszegése figyelmeztetést, súlyosabb esetben kitiltást is vonhat maga után.

 38. Az Adminisztrátor súlyos esetekben kérhet játékbeli kitiltást is a fórumozóra.

 1. Általános alapelv, hogy tiltást olyan esetekben kérünk, ahol a fórumról való végleges tiltás “nem használt”, illetve ha nagyon súlyos a szabálysértés.

 2. Az ilyen tiltások mértéke az Adminisztrátor hatásköre. Ilyen esetek például a következők: engedély nélküli újraregisztrálás, nagyon durva sértegetés, provokálás, csapatttagok inzultálása, fenyegetése

 3. Aláírásra,és avatarra vonatkozó szabályok: Az aláírás és  az  avatar nem tartalmazhat  durva, erőszakos, sértő, drogozással kapcsolatos, pornográf, valamint vallási elméket. Állat, vagy emberkínzást, tartalmazó képeket, továbbá politikai pártokra utaló jelmondatokat, ezek emblémáját, politikusokról, TEAM tagokról készült fotókat, gúnyrajzokat.

 4. Nem szerepelhet a hozzászólásban, avatarban, banneren:

 • Videó (pl: youtube) (kivétel a szerverről készült videó)

 • Politikai indíttatású, tartalmú mondat, kép

 • Zene (pl: flash lejátszó)

 • Pornográf, szexuális jellegű oldal elérhetősége, képe, utalás rá

 • Trágár, obszcén, rasszista szöveg

 • Tiltott reklám pl. alkohol, drog, cigaretta

 • Nagyméretű kép

 1. Továbbá TILOS a saját szerver reklámozása, saját fórum, weblap, rádió reklámozása minden formában!

 2. Tilos más játék reklámozása, linkelése!

 3. Tilos Nem megfelelő Aláíráskép, Banner, User Bars használata

 4. Vedd figyelembe, hogy a fórum üzemeltetőinek nem hatásköre megállapítani a hozzászólások hitelességét. Nem garantáljuk az itt megjelenő információk teljességét, vagy hasznosságát, hitelességét. Az elküldött üzenetek a szerző nézeteit fejezik ki, és nem kifejezetten a fórum, annak üzemeltetőinek vagy tulajdonosának nézeteit. Bárki, aki úgy érzi, hogy egy üzenet kifogásolható, azonnal értesítheti a fórum egy adminisztrátorát vagy moderátorát.

 5. A fórum tulajdonosa fenntartja a jogot a kifogásolható tartalom eltávolítására mérsékelt időn belül, ha úgy gondolják, hogy a törlés szükséges.

 6. Ez egy kézi beavatkozás, kérjük légy tisztában azzal, hogy bizonyos üzeneteket nem tudunk azonnal törölni vagy szerkeszteni.

Discord szabályzat

A Discord szervereinkhez csatlakozva automatikusan elfogadod a következő szabályokat:

 1. A Land of Heroes Discord platformjain a Land of Heroes fórumra és játékra vonatkozó szabályok, valamint a Közösségi Útmutató és Irányelvek szabályzatának minden pontja ugyanúgy érvényes, mindegyik ugyanúgy vonatkozik!

 2. A Land of Heroes discord szerverén magyar a hivatalos nyelv, magyarul kell beszélni.

 3. Pornográf, politikai, obszcén vagy vallási szélsőséges, erkölcsi szempontból elfogadhatatlan tartalmak, valamint az alkalmazandó törvényeket sértő tartalmak írása, küldése, továbbítása, termesztése, népszerűsítése, hirdetése szigorúan tilos.

 4. Tartózkodni kell a nem megfelelő vagy sértő nyelv használatától!

 5. A spam és offtopik hozzászólások maradjanak az adott, arra kijelölt csatornán!

 6. Tilos olyan linkek vagy termékek reklámozása, amelyek nem a Land of Heroes tulajdonában vagy üzemeltetésében vannak.

 7. Tilos az illegális privátszerverek megvitatása! Ennek a szabálynak a figyelmen kívül hagyása figyelmeztetéssel, kitiltással járhat.

 8. Mindig beszélj tisztelettel másokkal!

 9. Személyes adatok, e-mail címek vagy jelszavak megosztása a Discord csatornákon keresztül is tilos; csapatunk soha nem kér bizalmas adatokat Discordon keresztül sem.

 10. Ne kíséreld meg megszemélyesíteni a csapattagokat.

 11. Noha a csapattagok gyakran jelen vannak, lehet, hogy nem mindig aktívak, mivel számos feladatot teljesítenek.

 12. Ne használj túl sok hangulatjelet!

 13. Ne használj tömeges idézeteket!

 14. Ne használj tömeges megszólításokat!

 15. A hozzászólások törlésre kerülhetnek és a felhasználók figyelmeztetést kaphatnak. Egy adott időkereten belüli többszörös figyelmeztetés szerver-némítást vagy -tiltást eredményezhet.

 

Az alábbi szabályzati pontok megsértéséért néhány napos kitiltás vagy akár VÉGLEGES kitiltás is járhat! Ezért MINDENKI figyeljen minden pont maradéktalan betartására!

A Játék Csapat fenntartja a jogot arra, hogy a fenti szabályokat újraértelmezze, felülvizsgálja a felmerülő esetekben.

A szabályok változtatásának jogát a Land of Heroes csapata fent tartja.

Kellemes játékot és időtöltést kívánunk,

 a Land of Heroes Csapata