Kazamaták

Bagolykirály Kazamatája

Belépési korlátok: 60-as szinttől, viszont szükséges hozzá egy Bagoly-király meghívója.

Maximum szint a jutalmhoz: 160

A kazamata menete:
Belépés után meg kell védenetek az Átutazó Kereskedőt, akit automatikusan támadnak a szörnyek addig, amíg el nem ér a pálya végére.
A Kereskedőnek saját élete van és a játékosok helyett a Baglyoknak ő a célpontja. Szóval ajánlott elé menni és leütni előre a a szörnyeket, figyelve a respawnjukra, hogy a Kereskedő ne halljon meg, illetve mountról/hátasról leütni a Kereskedőt támadó szörnyeket.
Amint az Átutazó Kereskedő elért a pálya végére kis idő múlva megjelenik a Bagolykirály, akinek megölése után a megjelent Slynor-nál vagy Teleport gyűrűvel tudtok kimenni.

Mi elleni erő szükséges?
Állatok elleni erő

Relatív nehézség
4/10

Anubis Kazamatája

Belépési korlátok: 100-as szinttől, szükséges hozzá egy Anubis gyűrűje, amit egy kis és egy nagy Anubis töredékből tudsz craftolni a kovácsnál.

Maximum szint a jutalmhoz: 200

A kazamata menete:
A kazamata több teremből áll és mindegyikben más feladatot kell végrehajtanotok. Az első teremben egy bizonyos mennyiségű szörnyet kell megölni, ahhoz hogy tovább jussatok. A következőben 4 db 125-ös szintű metint kell leütni. A következő teremben addig kell ölni a szörnyeket ameddig nem esik Hősi szimbólum, amit a terem végén lévő NPC-re kell húzni a továbbhaladáshoz. Innentől minden teremben egy boss-t kell leütni, majd az utolsóban Anubis-t is és, ha az időkorláton belül végeztek vele sikeresen teljesítettétek a kazamatát.

Mi elleni erő szükséges?
Homok elleni erő

Relatív nehézség
3/10

Lelketlen Kazamata

Belépési korlátok: 220-as szinttől, szükséges hozzá egy Méreg eszencia, amit 3 Növényi Nedvből készíthetsz a kovácsnál.

Maximum szint a jutalmhoz: 320

A kazamata menete:
A kazamata több teremből áll és mindegyikben más feladatot kell végrehajtanotok. Az első teremben egy bizonyos mennyiségű szörnyet kell megölni ahhoz, hogy továbbjussatok. A következőben 6 db 255-ös szintű metint kell leütni. Az utolsó teremben addig kell szörnyeket ölni, amíg megidéződik a két boss.
FONTOS: A két bosst egyszerre (15/10 másodpercen belül) kell megölni ahhoz, hogy sikeresen teljesítsétek a kazamatát.

Mi elleni erő szükséges?
Növények elleni erő

Relatív nehézség
7/10

Ganesha Kazamatája

Belépési korlátok: 300-as szinttől, szükséges hozzá egy Ganesha érméje.

Maximum szint a jutalmhoz: 400

A kazamata menete:
A kazamata egy nagy teremből áll, 5 kisebb lezárt szárnnyal. A zárt ajtókat egyesével, kulcsokkal tudjátok kinyitni, amik az összes szörny leölése után elérhetők. Az első 4 ajtó mögött egy-egy követ kell leütni, amiből egy szobor darab esik. Ezt a terem közepén található szoborra kell húzni, hogy azt felépítsétek. Ha a szobor teljes, az előzőleg kinyitott ajtók mögött lespawnol 4 Elefánt vezető, amiket meg kell ölni, hogy megszerezzétek az utolsó kulcsot. Ha kinyitjátok az ajtót, abent lévő Elefánt vezető leölése után Ganeshát kell legyőznötök.

Mi elleni erő szükséges?
Elefántok elleni erő

Relatív nehézség
5/10

Holtak Kazamatája

Belépési korlátok: 340-as szinttől, szükséges hozzá egy Átkozott tekercs, amit a Holt Sárkány dob a Rettegett Rengetegben.

Maximum szint a jutalmhoz: 440

A kazamata menete:
A kazamata egy labirintus-szerű ösvényekből álló terület. Meg kell találni a kiválasztott metin köveket, amelyek megölése után lespawnol a nagyteremben 6db metin kő. Ezek leverése után jelenik meg a Barastyr. Őt legyőzve Zyromarnál lehet elhagyni a kazamatát.

Mi elleni erő szükséges?
Élőholtak elleni erő

Relatív nehézség
8/10

Különleges kazamaták

Aranysárkány Kazamatája

Belépési korlátok: Szint limit nincs, szükséges hozzá egy Arany belépő, amit a Tárgypiacról lehet megvásárolni.

A kazamata menete:
Tíz darab Aranybékát kell összetörni, amik a pályán vannak szétszórva. Ezekből szörnyek nem jönnek, hanem minden egyes ütésedkor yangot dobnak a földre. Ha leütötted az Aranybékákat, megjelenik az Aranysárkány. Ezt megölve 10 milliárd yangot dob rudakban a földre.

Relatív nehézség
1/10